logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

Extreme Intimo

extremeintimologo2

Sprat I
Kontakt osoba: Nevena Vukčević
Telefon:+382 67 609 180
Udobno, lijepo tufnasto i prugasto.
Da, to smo mi!
Extreme Intimo je kompanija koja se trudi da od donjeg veša, programa za spavanje i kupaćih kostima stvori udobne i moderne komade koje će svi voleti. Verujemo da ono što ide direktno na našu kožu mora biti fino i mekano, pa se trudimo da koristimo isključivo prirodne materijale.

Ipak, nikada ne zaboravljamo da je dobar dizajn podjednako važan. Izborom motiva želimo da vam obojimo svaki dan i volimo da verujemo da uz nas svoj dan počinjete osmehom.
Uz vas smo već dve decenije, kompanija Extreme Intimo osnovana je 1992. godine, a kako godine prolaze mi imamo sve zabavnije i svežije ideje. Često ste nam inspiracija upravo vi.
Svaka nova sezona za nas je prilika da se pokažemo u najboljem svetlu, a godišnje se pod Extreme Intimo etiketom proizvode četiri linije za žene, muškarce, devojčice i dečake, a u okviru njih postoji nekoliko podlinija. Čini se kao dosta posla? Za nas je to čisto uživanje! Svaki novi model posmatramo kao belo platno koje treba obojiti u vesele boje.
Počeli smo iz Srbije, tačnije iz Arilja, ali sada naša maloprodajna mreža pokriva nekoliko država, u našim modelima uživaju i u: Crnoj Gori, Bosni, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Rusiji, Češkoj i Dominikanskoj Republici.

Save

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save